Reglament

El Programa d'Oci Alternatiu VPK de la Fundació Marianao, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Boi, organitzen la 4a Cursa Nocturna 5K VPK el dissabte 24 de març de 2018.

 1. La participació a la cursa està oberta a totes les edats, a partir dels 15 anys. Es reserven un 25% dels dorsals per a joves de 15 a 35 anys, edat diana del programa VPK.
 2. L'horari de sortida de la cursa serà a les 21.00 h. i aquesta s'efectuarà des de la Plaça Mercè Rodoreda i Gurguí.
 3. La prova finalitzarà al mateix punt on es dona l'inici de la mateixa, on cada participant rebrà una ampolla d'aigua, una bossa d'obsequis gentilesa dels patrocinadors i col·laboradors.
 4. El control d'arribada es tancarà a les 22.00 h. Els participants que facin la cursa caminant, un cop els avanci el vehicle de tancament de cursa, hauran d'anar per sobre de la vorera i respectar la normativa de circulació de vianants.
 5. La inscripció tindrà un cost de 5 €. El preu inclou l'assegurança, l'avituallament i els obsequis. A part hi haurà una inscripció solidària de 8 € (3 € dels quals seran donatiu pels projectes del Parc Sanitari Sant Joan de Déu).
 6. Tindran trofeu els tres primers classificats masculins i classificades femenines de la general. El lliurament de trofeus es farà el mateix dissabte per la nit, un cop hagi finalitzat la cursa.
 7. La distància de la prova és de 5 km. aproximadament. Cada participant ha de portar el dorsal ben visible durant tot el recorregut. Trobareu un punt d'avituallament líquid al quilòmetre 2,5 (a la Plaça de l'Ajuntament) i a l'arribada. 
 8. Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova són els designats per l'organització. Queda totalment prohibit seguir als participants amb moto, cotxe o bicicleta, pel perill que pot suposar per a aquests.
 9. Inscripcions: es podran fer online a la pàgina web o bé també existeix la possibilitat d'inscriure's de manera presencial a la Fundació Marianao (C/ Girona, 30) i a la tenda esportiva Runnair (C/ d'Eusebi Güell, 136). Els/les menors d'edat hauran de lliurar, en el moment de la recollida de dorsal, l'autorització per a menors d'edat signada pel pare/mare/tutor legal.
 10. Recollida de dorsals: a la Plaça Mercè Rodoreda i Gurguí el mateix dia de la cursa, de les 18.30 a les 20.55 h. Us recomanem que vingueu una hora abans de la sortida, per tal de gestionar l'entrega de dorsals correctament.
 11. Pot trobar-se tota la informació relativa a l'activitat al web www.cursanocturna.com i al web municipal www.santboi.cat
 12. La prova només podrà ser suspesa en cas que, per inclemències del temps o qualsevol altre problema, així ho determini l'organització.
 13. Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.
 14. L'organització es reserva el dret de modificar aquest reglament si les circumstàncies ho fessin necessari.
 15. La persona que formalitza la inscripció a la cursa manifesta estar en perfecte estat de salut per a realitzar l'activitat i assumeix la seva responsabilitat en cas de participar-hi patint una malaltia de cor, vista, oïda, o dels aparells circulatoris, locomotor i digestiu.
 16. L'organització no es fa responsable dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els/les participants i espectadors/ores durant aquest acte.
 17. En inscriure's en aquesta cursa els participants donen el seu consentiment per a que la Fundació Marianao, per si mateixa o mitjançant terceres entitats, tracti automàticament i amb la finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal. D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant te dret a accedir a aquests fitxers amb l'objecte de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial el seu contingut. Per fer-ho hauran de sol·licitar-ho per escrit a l'organització (Fundació Marianao, C/ Girona, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat).
 18. La inscripció comporta l'autorització expressa en la cessió de la imatge personal dels/les corredors/ores. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà. La distribució podrà efectuar-se únicament amb caràcter gratuït i amb l'objectiu de difondre les activitats del Programa d'Oci Alternatiu VPK, Fundació Marianao o l'Ajuntament.
 19. La sola inscripció en aquest acte esportiu implica la total acceptació del que preceptua aquest reglament.

 Descarrega't el reglament en format PDF aquí.
No hay comentarios:

Publicar un comentario